Tervetuloa Sonkajärven Helluntaiseurakunnan kotisivuille!

Facebook -sivumme: https://www.facebook.com/sonkajarvenhelluntaisrk

MIESTEN VIIKONLOPPU 2016

Ari Rautavirran opetussarja Pyhän Hengen armolahjoista on menossa seuraavasti: Sunnuntai 10.4. klo 11.00, 4/6 Voimallisten tekojen ja parantamisen lahjat. Tiistai 26.4. klo 18.00, 5/6 Kielilläpuhumisen lahja. Tiistai 10.5. klo 18.00, 6/6 Kielten selittämisen ja profetoimisen lahjat. Tervetuloa!

RAAMATUN OPETUSSARJA - Pyhän Hengen armolahjat

Kaveripiiri_kuvajuliste reunuksella_2016_Koirakoskentie

YSTÄVÄILTA_2016_Sukevan Pysäkillä

Seurakuntamme, salibandyä/sählyä nuorille päättyy tältä keväältä, eli säbäkerhoa ei ole enää keskiviikkona 27.4. ja sen jälkeen. Syksyllä katsomme, kuinka jatkamme.

Monet kerholaisista ovat jo varttuneet siinä määrin, että ovat siirtymässä KallSin riveihin, johon ollaan perustamassa toista joukkuetta vitosdivariin. Näin ollen kerhoa emme jatka tänä keväänä koska pelaajia on siirtynyt KallSin harjoituksiin, keskiviikkoisin klo 16 – 17.30.

Ohessa kutsu, jossa kutsutaan pelaajia KallSin riveihin.

Kiitos kaikille kerholaisille mukanaolosta ja kiitos kaikille kerholaisten vanhemmille sekä huoltajille, jotka olette kannustaneet ja tuoneet nuorianne hyvän, liikunnallisen harrastuksen pariin.

Lämmin kiitos KallSin valmentajalle, Aleksi Kortelaiselle erinomaisesta yhteistyöstä salibandyn parissa, nuorten kanssa.

Hyvää kevättä ja kesää sekä valmistautumista tulevaan kauteen!

t: Reijo

Haluatko kokea jotain uutta ja virkistävää? KallSi etsii kaudelle 2016-2017 pelaajia. Nuorekas edustusjoukkue pelaa 4.divisioonassa. Pyrimme harjoittelemaan laadukkaasti ja pelaamaan rennosti. Hakusessa on 2-3 kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti.

KallSin tavoitteena on myös perustaa kakkosjoukkue, joka pelaa 5.divisioonaa. Joukkueeseen etsitään pelaajia, aiempi kokemus ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko? Haluatko tulla kokeilemaan? KallSin pelivuoro pyörii keskiviikkoisin klo 16-17.30 Sonkajärvellä. Kysymyksiin vastailee Aleksi Kortelainen, puh. 041 4372891

SALIBANDYÄ JA SÄHLYÄ NUORILLE-1

Juhannuskonferenssin 2015