Todistuksia seurakunnastamme


Tämä aihepiiri sisältää henkilökohtaisia todistuksia uskoontulosta Herran Jeesuksen nimeä kohtaan, Jumalan avusta, sekä elämänmuutoksesta, jonka Herra Jeesus Kristus saa aikaan häneen uskovan elämässä. Joskus elämäntilanne voi olla inhimillisesti ok., mutta jotakin tuntuu puuttuvan ja silloin syntyy kaipaus kääntyä Jumalan puoleen. Olipahan elämäntilanne kunkin kohdalla mikä tahansa, niin Jumalan tahto on, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden, joka on Jeesuksessa Kristuksessa.

Psalmissa 50:15. sanotaan: ”Avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” Apostoli Paavali kirjoittaa Room. 10:13. Sillä ”jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”

Paavali tuo esille tärkeän, tähän liittyvän tosiasian; Room. 10:14. ”Mutta kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa?

Tämän vuoksi, että joku voisi huutaa Herran nimeä avuksi ja voisi pelastua, täytyy olla niitä, jotka todistavat Jeesuksesta ja julistavat evankeliumia. Room. 10:17. sanotaan: ”Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.”

Todistaminen, Jeesuksen Herraksi tunnustaminen on myös oleellinen osa pelastumisemme kannalta. Room.10:9.-11. sanotaan tunnustuksesta, uskosta ja pelastuksesta: ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Sanoohan Raamattu: ”Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään”.

Apostoli Paavali todistaa evankeliumin voimasta: Room. 1:16. ”Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle”.

Saakoon tämä esipuhe ja Jeesukseen uskovien todistukset olla johdattamassa ja rohkaisemassa sinua elämäsi valinnassa…tulemaan Jeesuksen tykö.

Ole rohkea, mutta nöyrällä mielellä tullessasi Jeesuksen tykö, sillä hän on sanonut: Joh. 6:37. Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos”.

Jeesus sanoi itsestään: Joh. 14:6. ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani”.

Jos tarvitset apua elämäsi valinnoissa ja tukea uskonelämäsi rakentamiseksi, niin ota rohkeasti yhteyttä seurakuntaan. Seurakunnan yhteystiedot löytyvät näiltä nettisivuilta.

Sydämellisesti tervetuloa seurakuntamme tilaisuuksiin!

Onnea ja Jumalan Siunausta elämääsi ja valintoihisi!
Reijo Luukkonen

© Sonkajärven helluntaiseurakunta