Kaveri -ja ystävätoiminta

Muutaman vuoden tauon jälkeen olemme aloittaneet kaveritoiminnan seurakuntamme työmuotona. Kaveritoiminnan yhteyshenkilönä toimii KAN -yhteyshenkilö Ari Rautavirta.

Kaveritoimintaan kuuluu Kaveripiiri, joka kokoontuu joka toinen tiistai seurakunnan rukoushuoneella, Koirakoskentie 52 A, klo 13.00. Kaveripiiri on tarkoitettu niille, jotka ovat yksinäisiä, kaipaavat juttuseuraa sekä elämäänsä muutosta. Kaveripiirissä on kahvitarjoilua, laulamme hengellisiä lauluja, keskustelua ja omakohtaisia kertomuksia elämänmuutoksesta… joka on mahdollista sinullekin!

Kaveritoiminnan tarkoituksena on antaa virikkeitä, vertaistukea, keskustelu- ja muuta apua elämän eri tilanteisiin. Teemme mahdollisia luonto- tai muita retkiä, sen mukaan, kuin halukkuutta ja resursseja on käytettävissä. Tuemme eri riippuvuuksista kärsiviä vapautumaan riippuvuuksistaan. Kannustamme elämänmuutokseen ja tuemme siinä. Yritämme yhdessä löytää kunkin elämään tarkoituksen ja kestävän pohjan!

Kaveripiiri_kuvajuliste reunuksella_2016_Koirakoskentie

Ystäväiltoja pidetään Pysäkin tiloissa, Kallentie 2, Sukeva. Ystäväillat ovat parittoman viikon tiistai, eli joka toinen tiistai klo 17.30. Ystäväillat ovat tarkoitettu pääasiassa niille, jotka kokevat olevansa yksin, kaipaavat juttuseuraa ja toivovat elämäänsä muutosta sekä kestäviä elämänarvoja, joiden varaan voi elämänsä rakentaa. (Ystäväiltojen ajankohta voi muuttua, joten seuraa etusivulta ilmoittelua)

Ystäväillat sisältävät runsaasti yleisön toivomia hengellisiä lauluja, joita säestävät Reijo Mulari kitara ja Esko Partanen hanuri. Ystäväilta alkaa yleensä hengellisellä laululla ja rukouksella sekä kahvittelulla. Sen jälkeen on yhteisiä lauluja, joiden lomassa on henkilökohtaisia todistuksia uskosta Kristukseen ja erilaisia elämänkokemuksia Jumalan avusta ja muutoksesta, jonka Jumala on Kristuksen kautta tuonut kunkin elämään. Tilaisuus päättyy yhteiseen hartaushetkeen, jossa joku tuo esille Jumalan sanaa ja lopuksi kukin saa esittää esirukousaiheita, joiden puolesta rukoilemme yhdessä. Keskustelut laulujen ja todistusten lomassa koskettavat monia eri elämän alueita; arkipäivän ongelmia ja yhteisiä iloja.

YSTÄVÄILTA_2016_Sukevan Pysäkillä

TV7 Ohjelmaa Koljonvirran kaverileiriltä 2011

Katso itsekuvattuja videoclippejä leiriltä: http://www.youtube.com/user/koljonvirranleiri

UUSIA LEIREJÄ:

KAVERILEIREJÄ on järjestetty Sonkajärvellä, Mansikkavirran Kylätalolla keväisin mutta nykyisin elokuun alussa Koljonvirralla Jaakonrannassa seurakuntien yhteisesti järjestämänä.

tiedustelut ystävä- ja kaveritoiminnasta sekä ilmoittautumiset leireille; Ari Rautavirta p. 050 557 2014 tai seurakunta p. 050 438 7710.