Musiikki

Seurakuntamme musiikkitoiminnan yhteyshenkilönä toimii Markus Miettinen, puh. 040 912 3411.

Jumalan ylistäminen ja musiikki ovat aina kuuluneet Jumalan kansan – seurakunnan elämään ja niin ne kuuluvat edelleenkin. Psalmin 150 sanoilla kaikkia, joissa henki on, kehoitetaan ylistämään Herraa.

Psalmi 150

Halleluja! Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään, ylistäkää häntä hänen väkevyytensä taivaanvahvuuksissa.
Ylistäkää häntä hänen voimallisista teoistansa, ylistäkää häntä, sillä hänen Herrautensa on suuri.
Ylistäkää häntä pasunan pauhulla, ylistäkää häntä harpuilla ja kanteleilla.
Ylistäkää häntä vaskirummuilla ja karkelolla, ylistäkää häntä kielisoittimilla ja huiluilla.
Ylistäkää häntä helisevillä kymbaaleilla, ylistäkää häntä kumisevilla kymbaaleilla.
Kaikki, joissa henki on, ylistäkää Herraa! Halleluja!

Musiikkitoimintaamme

Tällä hetkellä seurakunnassamme ei ole varsinaista kuoroa, mutta tilanteiden ja tarpeiden mukaan, Markuksen johdolla saadaan kootuksi eri kokoonpanoista koostuvia lauluryhmiä. Tilaisuuksissa Markus johtaa lauluryhmiä sekä esittää yksinlauluja ja säestää kitaralla.

Markus on vahva laulujen tulkitsija, niinpä häneltä onkin valmistunut äänite, jonka julkistamistilaisuus oli Sonkajärven kirjastolla su 4.4.2010

markus_kopio_ etukansi

Levy- ja keikkatilaukset Markukselta puh. 040 912 3411

Lauluryhmien kokoonpanossa ovat myös mukana; Tino Grönfors -kitara ja urut, Hanna-Maija Miettinen -piano, Reijo Mulari -kitara. Lisäksi on naisten lauluryhmä, Sointusiskot, jota johtaa Auli Jaatinen.

Yhteislaulujen säestäjinä toimivat Auli Jaatinen, Irja Tuovinen ja Hanna-Maija Miettinen.

Seurakuntamme musiikkivoimia osallistuu Ylä-Savon Helluntaiseurakuntien yhteiskuoroon.

Ylä-Savon helluntaiseurakuntien yhteiskuoron kotisivut: http://helluntai.fi/kuoro