Nuorisotyö

Nuorisotyön vastuuhenkilönä toimii Tino Grönfors,  puh. 045 139 8765

Maaliskuun 2011 alusta on palkattu Jari Suominen Iisalmen ja Sonkajärven Helluntaiseurakuntien yhteiseksi nuorisotyöntekijäksi.

Jari palvelee mielellään erityisesti nuoria, mutta tietysti kaikkia, jotka kokevat tarvetta saada seurakunnnan palveluja.

Jariin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: jari.suominen@helluntaiseurakuntaiisalmi.fi , tai puhelimitse: 0440 790 683.

Nuortenilta perjantaina 22.1.2016 klo 18.00.

Mukana Jari Suominen ja ”Janttu” Jani Mattila sekä musiikissa Teija Huttunen. Aiheena: Jeesuksen seuraaminen elinikäisenä kasvuprosessina! Miksi on tärkeä kasvaa? Mitkä ovat kasvun mahdollistajia tai esteitä? Myös teetä, kaffea & naposteltavaa tarjolla!

Ja tämä nuortenilta on tarkoitettu kaikille nuorille, eli ei tarvitse kenenkään epäröidä, että voinkohan tuonne mennä? Ei muuta kuin nenä ja keula kohti Sonkajärven Helluntaiseurakunnan rukoushuonetta, Sanan kuuloon ja mukavaan meininkiin! Osoitteen näet oheisesta julisteesta! Tervetuloa kaikki!

NUORTEN ILTA_Sonkajärvi_22.1.2016_-002

Seurakunnan nuorisotyötä on jo usean vuoden ajan tehty yhdessä Iisalmen Helluntaiseurakunnan kanssa. Yhteiset nuorten illat ovat perjantai-iltaisin joko Iisalmessa tai Sonkajärvellä.

Kesäisin varttuneemmat nuoret ovat olleet aikuisten kanssa järjestämässä lasten kesäleirejä. Kesäleirit ovat saaneet aina hyvän vastaanoton lasten keskuudessa, niinpä leireillä on ollutkin 40 – 50 lasta. Osallistuessaan leirijärjestelyihin nuoret ovat saaneet harjoitella organisointitaitojaan ja vastuun kantamista yhdessä.

Varttuneille nuorille on pyritty järjestämään oma leiri syksyllä ja talvisin lasketteluretki.
Sanassa sanotaan, että ”huono seura hyvät tavat turmelee” ja siksi on tärkeää tarjota nuorille hyvä ja turvallinen kasvualusta seurakunnan toiminnan yhteydessä. Yhdessä tekeminen, vastuun kantamisen opettelu ja aikuisten rohkaiseminen luovat hyvän pohjan elämän tasapainoiselle kehittymiselle aikuisuuteen.

Real Life siirtyy verkkoon

Real Life on ilmestynyt vuodesta 2006 asti ja viime vuosina on tehty neljää numeroa. Tässä muodossa printtiversio on päätetty lopettaa ja tutut Real Lifen toimittajat tuottavat sisältöä Hengenveto-nuortensivustolle.

Toivomme että näin voimme palvella nuoria ja seurakuntia entistä paremmin. Hengenveto-sivustolle tulee myös arkisto, josta voi lukea vanhoja Real Life-artikkeleita. Printtilehteä toki teemme vielä, mutta enää vain tilauksesta.

Klikkaa sivustolle: www.hengenveto.fi

SALIBANDYÄ NUORILLE KESKIVIIKKOISIN KLO 17.30 – 19.00
SONKAJÄRVEN LIIKUNTAHALLILLA, Kuntotie 1

Tiedustelut: srk:n numerosta 050 438 7710.

SALIBANDYÄ JA SÄHLYÄ NUORILLE-1

TV7 OHJELMAA NUORILLE:

TÄSTÄ – Katupaimen – sarjan eri jaksoihin

Katupaimen tänään Iisalmessa. KLIKKAA –>Valitse elämä

Jani Liukkonen on katujen ja vähän puistojenkin paimen. Itsekin lähiön kasvatti tietää, millaista on nuorten elämä pahimmillaan ja parhaimmillaan. Katupaimenen jatkopätkiä voit katsoa YouTubesta!