Tule uskoon


Olemme luoneet tämän sivuston sinua varten, joka haluat tietää lisää Jumalasta ja hänen tahdostaan sinua kohtaan. Olemme itse kokeneet uskoontulon, ja kuinka Jumalan kohtaaminen on muuttanut elämämme. Haluamme rohkaista sinua ottamaan selvää, mitä Jumala haluaa tehdä elämässäsi.

Raamatussa kerrotaan, että Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Johanneksen evankeliumi 3:16.

Jeesus sovitti syntimme kuolemalla Golgatan ristillä meidän puolestamme, jotta voisimme elää Jumalan yhteydessä ja kuoltuamme päästä hänen luokseen taivaaseen.

Sivustolta löydät Askeleet Jumalan luokse -toiminnon, joka johdattaa sinut rukoilemaan pelastusrukouksen, jossa pyydät syntejäsi anteeksi ja Jumalaa tulemaan osaksi elämääsi. Löydät myös ihmisten tarinoita, miten Jumala kohtasi heidät, sekä vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Toivottavasti löydät vastauksia kysymyksiisi ja voit tutustua Jumalaan.

© Sonkajärven helluntaiseurakunta