EtusivuTervetuloa Sonkajärven Helluntaiseurakunnan sivuille!

Facebook -sivumme:
https://www.facebook.com/sonkajarvenhelluntaisrk

Tiedote Sonkajärven Helluntaiseurakunta,

Itä-Suomen aluehallintovirasto on asettanut uusia kokoontumisten ja yleisötilaisuuksien rajoituksia kaikkiin Itä-Suomen maakuntien kuntiin.

Itaä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt Itaä-Suomen aluehallintoviraston toimialueen kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

Määräys ei koske enintään 50 hengen tilaisuuksia, joissa kaikille osallistujille on määritelty oma istumapaikka. Määritelty istumapaikka tarkoittaa nimikoitua tai numeroitua istumapaikkaa.

Määröys on voimassa 31.12.2021 klo 16.00–20.1.2022.

Tämän johdosta seurakuntamme vanhimmisto ja hallitus on tehnyt päätöksen, että nyt voimassa olevien rajoitusten aikana seurakuntamme sunnuntain Jumalanpalvelukset pidetään yleisöltä suljettuna ja striimataan nettiin. Seurakuntamme salin istumapaikat numeroidaan ja pienemmät tilaisuudet kuten rukouskokoukset on tarkoitus pitää numeroiduilla istumapaikoilla. Näissä tilaisuuksissa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, pitää turvavälit sekä käytettää suojamaskeja. Seurakuntamme tiedotusta ja tulevien tapahtumien ilmoittelua voitte seurata seurakuntamme kotisivuilta.

Tämä päätös on voimassa 31.12.2021-20.1.2022

Sonkajärven Helluntaiseurakunnan vanhimmisto ja hallitus

 

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan voimassa olevia rajoituksia, turvavälejä ja hygieniaohjeita. Mahdollisiin rajoitusmuutoksiin tai muihin ohjeistuksiin reagoimme tarvittaessa nopeastikin ja muutokset ohjelmaan ovat siksi mahdollisia.

Hyviä hengellisiä kokouksia voit seurata verkossa myös osoitteessa https://www.uskotv.fi/

 

 

 

 

© Sonkajärven helluntaiseurakunta