Tervetuloa Sonkajärven Helluntaiseurakunnan kotisivuille!

Facebook -sivumme:

Hei!

Valitettavasti jouduimme perumaan joulukuun – Kaikille avoin Raamattukoulu – tapahtuman.

Suurella todennäköisyydellä jatkamme kyseistä Raamattukoulua helmikuussa 2019!

Seuraa ilmoittelua!

Mira Kunnasluodon konsertti – Jouluyön tarina – Sonkajärven koulukeskuksessa 2.12.2018, oli kaunis esitys hengellisiä joululauluja, joiden lomassa kuulimme Jouluyön tarinan.

Mira aloitti konsertin hyvin kauniilla laululla – Avaruus, jonka jälkeen jatkoi Raamatun tekstillä, jossa enkeli Gabriel ilmoitti Marialle, että hän on synnyttävä pojan, jolle oli annettava nimi Jeesus. Hän on oleva suuri ja häntä kutsutaan Korkeimman Pojaksi, ja hänen kuninkuudellaan ei ole loppua.

Seuraavaksi Mira lauloi kappaleen Mary, Did You Know?

Jouluyön tarinan johdannoksi Mira lauloi maailman tunnetuimman, 200 vuoden takaisen, joululaulujen klassikoksi muodostuneen laulun – Jouluyö, juhlayö – joka syntyi pienessä itävaltalaiskylässä juuri ennen ensiesitystään.

Jouluyön tarina jatkui Herran enkelin ilmoituksella paimenille: ”Älkää pelätkö, minä ilmoitan ilosanoman; teille on tänään – Daavidin kaupungissa – syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra.”

Ohjelmaan sisältyi lisäksi mm. Elsa Kojon kirjoittama jouluruno, useita Miran – Jouluyö -cd:llä esiintyviä lauluja, joista mainittakoon Miran yksi suosikkilauluista – Varpunen jouluaamuna. Laulu on Sakari Topeliuksen alkuperäinen runo, jossa hän kertoo toisille lapsilleen pienen poikansa tarinan, joka oli menehtynyt edellisenä talvena.

Pari laulua oli varsinaisten joululaulujen ulkopuolelta, joista toinen – Laulu Suomelle – oli sanoitukseltaan kehottava koko kansalle.

Talvisodan aikainen presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta, sai myös paikkansa laulujen ja runojen lomassa. Presidentin rukous on ajankohtainen vielä tämänkin päivän suomalaisille, kehotuksena ja esimerkkinä etsimään Jumalan apua ja siunausta itselle ja koko Suomen kansalle.

Lopuksi Mira kiitti Sonkajärven Helluntaiseurakuntaa konsertin järjestämisestä, yleisöä mukanaolosta sekä toivotti kaikille hyvää adventin aikaa, hyvää joulua sekä ihanaa Uutta Vuotta 2019.

Seurakuntana kiitämme lämpimästi Miraa kauniisti esitetyistä, kauniista joululauluista ja joulun tarinasta! Toivotamme Miralle ja hänen puolisolleen Veijolle Rauhallista Joulua, Onnea, Siunausta ja Menestystä Uuteen Vuoteen 2019!