Linkit


Lähiseurakuntia

Iisalmen Helluntaiseurakunta

Kiuruveden Helluntaiseurakunta

Lapinlahden Helluntaiseurakunta

Nilsiän Helluntaiseurakunta

Rautavaaran Helluntaiseurakunta

Siilinjärven Helluntaiseurakunta

Hengellisiä linkkejä

https://tuleuskoon.fi/
Olemme luoneet tämän sivuston sinua varten, joka haluat tietää lisää Jumalasta ja hänen tahdostaan sinua kohtaan. Olemme itse kokeneet uskoontulon, ja kuinka Jumalan kohtaaminen on muuttanut elämämme. Haluamme rohkaista sinua ottamaan selvää, mitä Jumala haluaa tehdä elämässäsi.

https://www.hyvasavo.fi/wp/
Hyvä Savo tukee kokonaisvaltaisesti perheitä. Haluamme vahvistaa perheiden kasvatustehtävää ja auttaa seurakuntia niiden järjestäessä toimintaa lapsille.

 

Linkkejä hengellisiin netti TV- ja radiolähetyksiin:

www.uskotv.fi

www.tv7.fi

www.radiodei.fi

www.radiogospel.fi

www.aikagospel.fi

Helluntaiherätyksen yhteiset rekisteröidyt yhteisöt (HYRY)

www.aikamedia.fi (Helluntaiseurakuntien kustannusliike)

www.avainmedia.org (Helluntaiseurakuntien medialähetysjärjestö)

www.elamajavalo.fi (Romanijärjestö)

www.evankelistakoti.fi (Evankelistakotiyhdistys Ry)

www.fida.info (Helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö )

https://www.hsmry.fi/   HELLUNTAISEURAKUNTIEN MUSIIKKI RY

– Neuvoo ja opastaa jäseniä: – Jäsenenä voit kysyä meiltä neuvoja kaikenlaisissa musiikkiasioissa ja myös esim. tekijänoikeuksiin liittyviä asioita.

– Julkaisee nuotteja: – Käy tutustumassa nuottivalikoimaamme josta löytyy monenlaisia nuotteja. Onko sinulla pöytälaatikossa kelpo lauluja joita haluaisit                                                                                                                     julkaista?

– Järjestää tapahtumia:  – Yhdistys on järjestänyt mm. yhteislauluristeilyjä, kuoropäiviä ja kursseja. Kerro meille millaisen tapahtuman haluaisit järjestää!

– Palvelee seurakuntia:  – HSM yhdistyksestä löytyy seurakuntamusiikin asiantuntijoita jotka mielellään auttavat musiikkiasioissa.

www.helpry.com   HELP ry on Suomen helluntaiseurakuntien työntekijöiden jäsenyhdistys. HELP ry palvelee jäseniään:
– tukemalla työhyvinvointia
– auttamalla jäsentensä edunvalvonta-asioissa yhdessä Kirkonalat ry:n kanssa
– tukemalla kutsumustyötä sen eri vaiheissa

www.isokirja.fi   Iso Kirja ry –  hallinnoi ja ylläpitää Suomen helluntaiherätyksen kansanopistoa sekä koulutus- ja konferenssikeskusta Keuruun Pohjoisjärven rannalla. Se toteuttaa, tukee ja    edistää helluntaiherätyksen koulutus- ja nuorisotoimintaa. Tämän toiminnan ohella yhdistys tarjoaa konferenssikeskuksen palveluja myös muuhun käyttöön. Yhdistyksen hallintaan kuuluu keskuksen alueella sijaitseva leirintäalue, hotelli, telttavalmistamo, kaluston vuokraustoiminta sekä kokouspalvelu- ja tapahtumatuotantopalvelut.

www.kan.fi     Kristillinen Alkoholisti- ja Narkomaanityö Ry  –  VISIOMME on tuottaa korkealaatuista kristillistä päihdekuntoutusta, tuettua asumispalvelua ja muita päihde- ja mielenterveysasiakkaille suunnattuja palveluja sekä toimia päihdetyön erityisosaajana yhteiskunnassa. MISSIOMME on tarjota kohtaavaa asiakaslähtöistä kuntoutusta sekä olla kunnille luotettava ja tuloksellinen palveluntarjoaja. Antaa koulutusta ja toimia kristillisen päihde- ja mielenterveystyön asiantuntijana.

https://www.aikashop.fi/  Aikamedia ry on keskisuuri kristillinen mediatalo, jolla on yli sadan vuoden kokemus kristillisten lehtien, kirjallisuuden ja musiikin kustantamisesta. Palveluihin   kuuluu myös yhteisöviestinnän strateginen suunnittelu ja toteutus sekä teknologiapalvelut. Aikamedialla on toimipisteet Keuruulla ja Helsingissä. Henkilöstöä on noin 25.

https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/   Suomen Helluntaikirkko

https://www.hsry.fi/   Hyvä Sanoma Ry  –  Yhdistyksen tarkoituksena on edistää helluntaiseurakuntien kautta tapahtuvaa Jumalan sanan levittämistä. Yhdistys voi tukea toiminnallisesti ja       edistää helluntaiseurakuntien ja yhdistykseen kuuluvien yhteisöjen evankeliointi- ja raamatunopetustoimintaa sekä syrjäytyneiden henkilöiden auttamiseen ja sosiaalisten ongelmien ehkäisemiseen tarkoitettua toimintaa.

© Sonkajärven helluntaiseurakunta